Здравей колега,пускам ти малко снимки.На едната където съм отбелязвал нещата са както следва,с червената стрелка е водната помпа,със зелената стрелка е обтяжната ролка,а синята стрелка е паразитната ролка.Тази снимка е от 1.8 CF2 ,но нямат никаква разлика освен липсата на баланс валове.Там където ти си отбелязал освен компресор на климатика друго няма.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщениеДа разбирам ли, че това е ролката на климатика на пистовия ремък, което съм снимал, защото за мен от там идва свиренетоAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеЛивни малко вода върху ремъка, ако спре да свири, просто си вземи един нов ремък, почисти каналите на шайбите, ако са мръсни и си готов(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
колеги, днес ми изгоря 1-та крушка на фара с ксенон съм кажете ми откъде да си взема качествена нова някъде в района на младост магазин??-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV -EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеЛивни малко вода върху ремъка, ако спре да свири, просто си вземи един нов ремък, почисти каналите на шайбите, ако са мръсни и си готов(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщениеПоследвах съвета и полях с малко водица пистовия ремък и моментално спря свиренето...Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
здравейте, колеги
имам един въпрос - задните стопове различни ли са за годините, че десния ми е пукнат и ме дразни, а в продавалника има за 15 лева парчето - има ли фейсливтове по тях или няма никакво значение за коя година са - 146 1999 г. е колатаAlfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
Peugeout 2.2 HDI 133+++
Alfa 159 +++ next
Comment
-
здравейте колеги,въпросът ми май не е за този раздел но ще ме извините от скоро съм във форума. Проблема с моята алфа 145 дизел е следния има масло в казанчето за водата,отидох при един майстор каза ми че е спукана главата, мисля да се посъветвам и с друг преди да реша да я ремонтирам , някои имал ли е подобен проблем?Last edited by rosica; d.m.y г., 08:09.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщениездравейте, колеги
имам един въпрос - задните стопове различни ли са за годините, че десния ми е пукнат и ме дразни, а в продавалника има за 15 лева парчето - има ли фейсливтове по тях или няма никакво значение за коя година са - 146 1999 г. е колата
От опит ти ги казвам тези неща, имам още 2 комплекта "ронещи се" стопове...Last edited by spellmaste; d.m.y г., 19:13.
Comment
-
Първоначално публикувано от rosica Покажи съобщениездравейте колеги,въпросът ми май не е за този раздел но ще ме извините от скоро съм във форума. Проблема с моята алфа 145 дизел е следния има масло в казанчето за водата,отидох при един майстор каза ми че е спукана главата, мисля да се посъветвам и с друг преди да реша да я ремонтирам , някои имал ли е подобен проблем?Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Да не пускам нова тема ще пиша тука: Днес като се прибирах от работа педала на съединителя потъваше на няколко пъти и в един момент напълно отказа натисках натисках но си беше потънал до край и съединителя си беше зацепел не можех да мръдна... продължих да натискам и след доста натискане взе че се оправи и ся все едно нищо не е ставало.. Преди 3 4 год. сменях помпа горна ся си мисля че долната е заминала.. дали може да се рецеклира или трябва нова..?-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV -EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Comment
Comment